diumenge, 4 d’octubre del 2020

Fotografies de la setmana (28 de setembre a 4 d'octubre de 2020)

Dilluns 28 de setembre: la setmana començava amb temps estable, domini del sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Dimarts 29 de setembre: va continuar el temps estable, amb núvols prims al matí i cel ben serè al migdia i tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimecres 30 de setembre: va continuar el temps ben estable, amb sol, bona visibilitat i temperatures més altes. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dijous 1 d'octubre: el temps es va fer més insegur, amb nuvolositat variable, més densa i compacta a la tarda en forma de núvols prims. Imatge a Castellfollit de Riubregós a mitja tarda:

Divendres 2 d'octubre: el pas d'un front moderadament actiu al matí va portar pluges generals i moderades, aclarint a la tarda amb entrada del vent fort de mestral. Imatge a Calaf al matí en un moment de fort ruixat:

Dissabte 3 d'octubre: el front es va allunyat amb vent moderat a fort de mestral, intervals de núvols i temperatura clarament més freda. Imatge a Castellfollit de Riubregós a mitja tarda:

Diumenge 4 d'octubre: després d'un matí assolellat, durant el migdia i la tarda ens ha creuat un front poc actiu amb núvols, sense precipitacions. Imatge a Castellfollit de Riubregós a mitja tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada