diumenge, 18 d’octubre del 2020

Fotografies de la setmana (12 al 18 d'octubre de 2020)

Dilluns 12 d'octubre: la setmana començava amb temps ben estable, domini del sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 13 d'octubre: el matí va ser assolellat, mentre que a la tarda van caure ruixats al NE degut a l'arribada d'una massa d'aire fred. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Dimecres 14 d'octubre: el temps va ser insegur, amb núvols baixos al matí, clarianes a migdia i ruixats a la tarda al nord i est del país. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 15 d'octubre: el temps va ser més estable, amb domini del sol al matí de forma general i algun ruixat aïllat al NE a la tarda. Imatge a mig matí a la zona de la Baronia de Rialb (Noguera), amb cel clar i bona visibilitat:

Divendres 16 d'octubre: jornada de temps absolutament estable, amb sol i tant sols alguns núvols baixos a primera hora del dia. Imatge a migdia:

Dissabte 17 d'octubre: dia de temps molt estable, amb cel ben serè i amb algun núvol prim a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 18 d'octubre: el temps ha estat tranquil, amb sol i algunes bandes de núvols prims, sobretot a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada