diumenge, 25 d’octubre del 2020

Fotografies de la setmana (19 al 25 d'octubre de 2020)

Dilluns 19 d'octubre: l'auró negre (Acer monspessulanum) és un petit arbret caducifoli propi de zones eixutes i que a la tardor canvia el color del fullatge prenent colors des de grocs, fins a ataronjats i marrons:


Dimarts 20 d'octubre: el pas d'un front poc actiu va deixar molts núvols i algun plugim feble al llarg del dia. Imatge a migdia a Calaf:

Dimecres 21 d'octubre: dia de temps estable i càlid, amb molts núvols a primera hora, cel molt més serè a migdia i augment de núvols al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 22 d'octubre: l'arribada d'un nou front una mica més actiu va deixar cels tapats amb pluges febles a moderades i mala visibilitat. Imatge a la tarda amb un cel tèrbol per la densa calitja:


Divendres 23 d'octubre: el front es va allunyar amb molta rapidesa deixant un cel serè i amb bona visibilitat degut a l'entrada del vent serè moderat. Imatge a la tarda mirant cap al Pirineu:


Dissabte 24 d'octubre: dia amb temps ben estable, sol, ambient fresc i una mica de vent de mestral. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 25 d'octubre
: el dia ha començat amb núvols prims, ambient menys fred que ahir, bona visibilitat i cops de vent moderats de mestral:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada