diumenge, 12 d’abril del 2020

Fotografies de la setmana (6 al 12 d'abril de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 6 d'abril: comença la setmana amb temps tranquil i amb domini del sol gairebé tot el dia. Imatge a migdia:

Dimarts 7 d'abril: el pas d'un front fred al matí va deixar cels tapats i pluges febles,a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a mig matí:

Dimecres 8 d'abril: el temps es va tornar a estabilitzar amb domini del sol i amb algunes nuvolades de tarda. Imatge a la tarda:

Dijous 9 d'abril: va continuar el temps en general estable,amb sol i alguns núvols de tarda al Pirineu amb ruixats dispersos. Imatge a migdia:

Divendres 10 d'abril: una jornada més de temps estable, amb sol al matí i alguns núvols a la tarda degut a l'aproximació d'un petit front. Imatge a la tarda:

Dissabte 11 d'abril: el pas d'un front pec actiu va deixar cels ennuvolats al matí i sense pluja,mentre que a la tarda es van obrir moltes clarianes. Imatge al matí amb cel tapat:

Diumenge 12 d'abril: el dia ha estat estable, però amb força núvols mitjos al matí, mentre que a la tarda ha dominat clarament el sol. Imatge a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada