diumenge, 5 d’abril del 2020

Fotografies de la setmana (30 de març al 5 d'abril de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 30 de març: comença la setmana amb temps inestable, amb un embossament d'aire fred que va deixar ruixats febles de neu a la tarda. Imatge al final del matí:

Dimarts 31 de març: va continuar la inestabilitat amb cels tapats, precipitacions en conjunt febles i ambient fred. Imatge a la tarda amb cel ben tapat i pluja feble:

Dimecres 1 d'abril: la situació va continuar dominada per la inestabilitat amb cels tapats i pluges més abundants al litoral i a la tarda. Imatge als volts de migdia:

Dijous 2 d'abril: la pertorbació es va començar a allunyar i es van obrir les primeres clarianes,encara que al final de la tarda van caure nous ruixats febles. Imatge a la tarda amb cel variable i creixement de nuvolades:

Divendres 3 d'abril: el dia va començar amb boires espesses que es van desfer amb rapidesa deixant una jornada de temps mig ennuvolat. Imatge a primera hora del dia:

Dissabte 4 d'abril: el temps ja va ser plenament estable,amb domini del sol i amb alguns núvols a la tarda. Imatge al final del matí:

Diumenge 5 d'abril: dia molt tranquil i assolellat, amb alguns núvols prims cap al sud i sobretot a la tarda. Imatge a mitja tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada