diumenge, 26 d’abril del 2020

Fotografies de la setmana (20 al 26 d'abril de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 20 d'abril: comença la setmana amb temps inestable i pluges generals, moderades a l'interior i abundants al litoral amb una llevantada. Imatge a migdia amb cel tapat a punt de ploure:

Dimarts 21 d'abril: va continuar la situació de pluges generals i generoses arreu del país, molt abundants a l'est. Imatge a la tarda amb pluja moderada:

Dimecres 22 d'abril:la pertorbació dels darrers dies es va començar a allunyar,amb cels tapats al matí ja sense pluja,i clarianes a la tarda. Imatge a la tarda:

Dijous 23 d'abril: el dia va començar amb boires espesses, un cop es van desfer va quedar una jornada amb nuvolositat variable i algun ruixat irregular. Imatge a primera hora del dia amb boira:

Divendres 24 d'abril: el dia va començar amb boira,però un cop es va desfer va quedar una jornada amb domini del sol i alguns núvols poc importants.Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 25 d'abril: el dia va ser relativament tranquil, amb domini del sol però amb creixement de nuvolades a la tarda que van deixar ruixats al Pirineu. Imatge a migdia amb domini del sol:

Diumenge 26 d'abril: el temps ha estat variable,amb intervals de núvols tota la jornada i amb ruixats febles a la tarda. Imatge a mitja tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada