diumenge, 19 d’abril del 2020

Fotografies de la setmana (13 al 19 d'abril de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 13 d'abril: comença la setmana amb temps inestable i pluges febles a moderades arreu del país. Imatge a la tarda amb pluja:

Dimarts 14 d'abril: la pertorbació del dia anterior es va allunyar,quedant un dia amb sol i alguns núvols de tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 15 d'abril: el dia va ser variable, amb intervals de núvols més abundants a la tarda que van deixar alguns ruixats al sud. Imatge a la tarda:

Dijous 16 d'abril: jornada de temps en general tranquil tot i que amb núvols alts i mitjos abundants. Imatge a la tarda:

Divendres 17 d'abril: temps lleugerament variable amb bandes de núvols alts i mitjos provocats per una depressió estancada a l'oest de la península. Imatge a migdia amb cel tapat d'altoestrats:

Dissabte 18 d'abril: el matí va ser variable, mentre que a la tarda es va tapar degut a l'aproximació d'una pertorbació, amb pluja al vespre i nit. Imatge a la tarda amb cel tapat:

Diumenge 19 d'abril: el temps és inestable, amb una depressió que provoca cels tapats i pluges intermitents, molt irregulars. Imatge al final del matí amb cel ben tapat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada