diumenge, 9 de febrer del 2020

Fotografies de la setmana (3 al 9 de febrer de 2020)

Dilluns 3 de febrer: la ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides) és una herba hivernal, de les poques que floreix en aquesta època. Típica de les vores de camps de conreu:

Dimarts 4 de febrer: mentre les boires i núvols baixos sovintejaven a l'interior, a zones de muntanya el cel era ben serè amb bona visibilitat. Imatge a migdia al Montsec de Rúbies:

Dimecres 5 de febrer: el temps va ser ben estable arreu, amb cel serè i sense núvols.Imatge a la tarda mirant cap al nord de Calaf:

Dijous 6 de febrer: va continuar el temps absolutament estable, amb cel serè i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 7 de febrer: el pas d'un front poc actiu ens va deixar cels amb núvols prims, però no hi va haver precipitacions. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 8 de febrer: els núvols baixos van ser molt abundants al matí, mentre que a la tarda es van obrir força clarianes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 9 de febrer: el dia ha començat amb bancs de boira que s'ha desfet quedant un dia serè, mentre que a la tarda han aparegut núvols prims. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada