diumenge, 23 de febrer del 2020

Fotografies de la setmana (17 al 23 de febrer de 2020)

Dilluns 17 de febrer: el romaní també és una altra de les espècies que van florint, abans del que seria habitual degut a les temperatures tant altes de les darreres setmanes:

Dimarts 18 de febrer: el pas d'un petit front va deixar alguns núvols al matí, mentre que a la tarda el cel va quedar serè. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 19 de febrer: a primera hora del dia vam tenir bancs de núvols baixos que ràpidament es desfeien quedant un dia ben serè. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 20 de febrer: el temps va ser molt estable amb cel serè tot el dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 21 de febrer: va continuar el temps absolutament estable, amb sol i algun núvol prim molt poc important. Imatge a la tarda:

Dissabte 22 de febrer: nova jornada de temps anticiclònic amb cel serè, vent fluix i temperatura molt suau de dia. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Diumenge 23 de febrer:dia completament serè i en que pràcticament no s'ha vist cap núvol,amb temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada