diumenge, 2 de febrer del 2020

Fotografies de la setmana (27 de gener a 2 de febrer de 2020)

Dilluns 27 de gener: la setmana començava amb cels tapats degut a un front poc actiu que no ens va portar pluja. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 28 de gener: temps en general tranquil amb intervals de núvols prims deguts al pas de cues de fronts. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 29 de gener: jornada tranquil·la, amb domini del sol però amb intervals de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 30 de gener: va continuar la mateixa situació, amb domini del sol però amb bandes de núvols alts i mitjos acompanyant a un front atlàntic molt feble. Imatge a la tarda:

Divendres 31 de gener: tot va continuar igual, amb  domini dels núvols al matí i amb tarda molt més assolellada. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 1 de febrer: pocs canvis, va continuar el temps bàsicament tranquil, amb sol i bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 2 de febrer: el dia ha començat amb boires espesses, i quan s'han desfet ha quedat un cel clar amb alguns núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada