diumenge, 16 de febrer del 2020

Fotografies de la setmana (10 al 16 de febrer de 2020)

Dilluns 10 de febrer: apareixen les primeres flors d'ametller, més aviat del que és habitual degut a les temperatures elevades de les darreres setmanes:

Dimarts 11 de febrer: la proximitat d'un front atlàntic va portar intervals de núvols prims, sobretot a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 12 de febrer: el pas del front va portar cels tapats a tot el país, amb mala visibilitat i algun plugim feble. Imatge a la tarda:

Dijous 13 de febrer: les boires van ser freqüents a primera hora, amb sol la resta del dia un cop aquestes es van desfer. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 14 de febrer: temps en general estable, amb alguns núvols baixos matinals i sol la resta del dia. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Dissabte 15 de febrer: jornada dominada pel sol, amb alguns núvols prims al final de la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 16 de febrer: a primera hora del dia hem tingut boires espesses, però ràpidament s'han desfet quedant un dia assolellat amb alguns núvols prims. Imatge a la tarda des de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada