diumenge, 10 de novembre del 2019

Fotografies de la setmana (4 al 10 de novembre de 2019)

Dilluns 4 de novembre: el dia va ser tranquil,amb intervals de núvols més importants al vespre per l'arribada d'un front. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 5 de novembre: a primera hora del dia el cel va estar tapat, posteriorment es va aclarir amb rapidesa quedant intervals de núvols. Imatge a migdia des de Castelltallat mirant al Port del Comte:

Dimecres 6 de novembre: matí amb núvols baixos i migdia i tarda amb núvols alts i mitjos. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 7 de novembre: el pas d'un front a mig matí i migdia va deixar cels tapats i alguna pluja feble. Imatge a migdia a Calaf amb cel ben tapat:

Divendres 8 de novembre: jornada amb cel força variable, sense precipitacions i amb vent fort de mestral a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 9 de novembre: el pas d'un nou front poc actiu ens va deixar força núvols, algunes clarianes, vent moderat i ambient fred. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 10 de novembre: cel tapat a primera hora però que ràpidament s'ha asserenat,amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada