diumenge, 24 de novembre del 2019

Fotografies de la setmana (18 al 24 de novembre de 2019)

Dilluns 18 de novembre: les temperatures d'aquests dies, força més baixes de les habituals per l'època amb mínimes sota zero, provoquen vistoses gebrades matinals:

Dimarts 19 de novembre: temps molt tranquil amb núvols baixos al matí i cel ben serè al migdia i tarda. Imatge a migdia mirant cap al nord:

Dimecres 20 de novembre: el dia va ser molt tranquil, amb sol al matí i augment de núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 21 de novembre: el temps va ser tranquil. amb intervals de núvols alts i mitjos més abundants a l'entrada per l'apropament d'una pertorbació. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 22 de novembre: l'arribada d'un front actiu va portar cels tapats i pluges generals i moderades el vespre i entrada la nit. Imatge a primera hora dela tarda amb cel tapat:

Dissabte 23 de novembre: el dia va estar dominat pels núvols, tot i algunes clarianes,però ja sense precipitació,i amb vent fort de mestral.Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 24 de novembre: el dia ha estat serè i amb molt bona visibilitat, a la tarda han aparegut alguns núvols prims per ponent. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada