diumenge, 17 de novembre del 2019

Fotografies de la setmana (12 al 18 de novembre de 2019)

Dilluns 11 de novembre: el roser silvestre o gavarrera (Rosa sp) en aquesta època té els fruits madurs, que són aliment per moltes espècies d'ocells:

Dimarts 12 de novembre: dia ben estable amb domini del sol tota la jornada fins el vespre que van augmentar els núvols per ponent. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 13 de novembre: durant el matí ens va passar un front que va deixar pluges febles al sud i a la tarda el cel va quedar més serè. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 14 de novembre: el pas d'un nou front va deixar pluges febles a moderades al matí i migdia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb cel ben ennuvolat:

Divendres 15 de novembre: la presència d'un embossament d'aire fred en alçada damunt nostre va portar un temps variable, amb núvols i ruixats dispersos. Imatge a primera hora de la tarda enmig d'un ruixat:

Dissabte 16 de novembre: jornada dominada pels núvols baixos,amb un matí ben tapat i tarda en que es van obrir clarianes, i amb ambient molt fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 17 de novembre: el dia ha estat dominat pels intervals de núvols, amb algunes clarianes i de nou amb fred d'hivern. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada