diumenge, 3 de novembre del 2019

Fotografies de la setmana (28 d'octubre al 3 de novembre de 2019)

Dilluns 28 d'octubre: la setmana començava amb temps variable degut al pas d'un front molt poc actiu. Imatge a primera hora del dia:

Dimarts 29 d'octubre: ens va creuar un nou front poc actiu amb nuvolositat variable i sense pluja. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dimecres 30 d'octubre: en terres pirinenques el dia va ser assolellat amb alguns núvols,mentre que a l'altiplà dominava la boira espessa. Imatge a mig matí prop de Vilaller:

Dijous 31 d'octubre: la tardor va avançant i,encara que més tard del que sol ser habitual per la manca de fred,els arbres van canviant de color. Imatge d'un auró negre:

Divendres 1 de novembre: jornada amb cel força ennuvolat degut al pas d'un nou front poc actiu amb alguns pluja feble. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 2 de novembre: nova jornada de temps variable, amb intervals de núvols a estones abundants però sense pluja. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 3 de novembre: després d'una primera part de matí ben tapada, l'entrada de vent fort de mestral ha aclarit de cop el cel, amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada