diumenge, 13 d’octubre del 2019

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'octubre de 2019)

Dimarts 7 d'octubre: la setmana començava amb intervals de núvols prims provocats per l'efecte del vent del nord sobre la serralada pirinenca. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 8 d'octubre: va continuar el temps tranquil, amb sol al matí i núvols prims a la tarda per l'acostament d'un front fred pel nord. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dimecres 9 d'octubre: jornada tranquil·la, amb boires matinals i sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 10 d'octubre: temps variable a la meitat est, amb núvols baixos i més sol a ponent. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 11 d'octubre: nova jornada de temps variable,amb força núvols baixos al matí i més sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 12 d'octubre: el matí va ser força ennuvolat mentre que a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a primera hora de la tarda:

Diumenge 13 d'octubre: el temps ha continuat molt semblant, amb matí més ennuvolat i tarda força assolellada. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada