diumenge, 27 d’octubre del 2019

Fotografies de la setmana (21 al 27 d'octubre de 2019)

Dilluns 21 d'octubre: la setmana començava amb temps ennuvolat degut a una depressió que s'anava acostant pel sud. Imatge al final de la tarda amb cel tapat:

Dilluns 22 d'octubre: l'arribada d'un temporal de pluja de llevant va deixar cels tapats, amb pluges i tempestes molt importants que van escombrar el país al vespre i la nit.Imatge a la tarda amb cel amenaçador:

Dimecres 23 d'octubre: després de les pluges abundants de la nit, el dia va ser força més tranquil, amb intervals de núvols i sense precipitació. Imatge a la tarda amb cel variable:

Dijous 24 d'octubre: dia força tranquil amb boires espesses al matí que a la tarda es van acabar trencant. Imatge a la tarda amb boira i clarianes a Calaf:

Divendres 25 d'octubre: durant el matí vam tenir bancs de boira,mentre que a la tarda el cel va quedar ben serè. Imatge a mitja tarda amb cel ben clar:

Dissabte 26 d'octubre: temps molt estable,amb cel serè arreu i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill,s'aprecia un bassal enmig del camp degut a la pluja forta de dimarts:

Diumenge 27 d'octubre: ha continuat el temps estable, amb sol i alguns núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada