diumenge, 6 d’octubre del 2019

Fotografies de la setmana (30 de setembre a 6 d'octubre de 2019)

Dilluns 30 de setembre: la setmana començava amb temps tranquil, domini del sol i amb alguns núvols baixos matinals. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 1 d'octubre: va continuar el temps tranquil, amb sol i núvols prims per la tarda per l'arribada d'un front poc actiu. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimecres 2 d'octubre: dia de temps estable, amb núvols cap al Pirineu i litoral. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dijous 3 d'octubre: jornada de temps ben estable amb cel serè a tot el país. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf mirant cap a Aleny:

Divendres 4 d'octubre: la situació va tornar a ser molt estable,amb cel serè a tot el país. Imatge a primera hora del dia amb cel ben clar:

Dissabte 5 d'octubre: una jornada més el temps va ser estable, amb núvols baixos al litoral i cel ben serè a la resta. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:

Diumenge 6 d'octubre: el dia ha estat dominat per bandes de núvols prims que acompanyaven a un front que ha entrat pel nord. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada