diumenge, 20 d’octubre del 2019

Fotografies de la setmana (14 al 20 d'octubre de 2019)

Dilluns 14 d'octubre: la setmana començava amb el pas de dues línies de tempestes, una a migdia i una altra que ens va afectar durant la nit. Imatge al final de la tarda amb cel variable:

Dimarts 15 d'octubre: el front es va retirar i l'entrada del vent de mestral moderat va provocar cels clars, baixada de temperatures i molt bona visibilitat. Imatge a la serra de Rubió:

Dimecres 16 d'octubre: el temps es va mostrar estable, amb sol i bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Calaf:

Dijous 17 d'octubre: temps bàsicament tranquil amb el pas d'una cua de front que va deixar núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 18 d'octubre: una jornada més va dominar el temps bàsicament estable, tot i que amb bandes de núvols alts i mitjos que anaven desfilant. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dissabte 19 d'octubre: jornada amb temps variable, amb un matí més assolellat i tarda amb intervals de núvols. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 20 d'octubre: el dia ha començat amb força núvols, alguna clariana i els primers ruixats que han anat caient al llarg del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada