diumenge, 14 de juliol del 2019

Fotografies de la setmana (8 al 14 de juliol de 2019)

Dilluns 8 de juliol la setmana començava amb temps inestable, cels força tapats i tempestes febles, que a la nit es van intensificar. Imatge a la tarda amb cel tapat:

Dimarts 9 de juliol a primera hora del dia va ploure però ràpidament es va asserenar, mentre que a la tarda es van formar tempestes al nord-est del país. Imatge a la tarda amb les tempestes del Vallès:

Dimecres 10 de juliol temps ja més estable amb domini del sol i temperatures començant a pujar. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 11 de juliol: jornada dominada pel temps molt estable,amb sol, temperatura moderadament alta i bona visibilitat. Imatge a migdia del vessant nord dela Serra de Castelltallat:

Divendres 12 de juliol:  dia de temps plenament estiuenc, amb domini del sol, i calor de nou força intensa. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:

Dissabte 13 de juliol: el temps va continuar tranquil amb sol i alguns intervals de núvols

prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 14 de juliol: el dia ha estat molt insegur, amb força núvols i alguns xàfecs i tempestes irregulars que no han afectat l'altiplà. Imatge a la tarda als plans de Conill amb cel ben tapat:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada