diumenge, 21 de juliol del 2019

Fotografies de la setmana (15 al 21 de juliol de 2019)

Dilluns 15 de juliol la setmana començava  amb una estabilització del temps, alguns núvols a primera hora i sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 16 de juliol va continuar el temps estable amb sol, vent fluix i temperatura moderadament alta. Imatge des de Conill mirant cap al Pirineu:

Dimecres 17 de juliol la inestabilitat va augmentar amb cels variables i tempestes a la tarda que puntualment van caure amb intensitat, per bé que molt irregulars. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dijous 18 de juliol el temps es va tornar a estabilitzar amb alguns núvols prims i nuvolades de tarda ja sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 19 de juliol nova jornada de temps tranquil, amb núvols baixos a primera hora i cel serè la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf::

Dissabte 20 de juliol dia de temps completament estable amb cel serè tot el dia, tant sols amb algun núvol baix a primera hora. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 21 de juliol el matí ha començat amb cel serè i temperatura ja alta a aquelles hores, preludi del que seria una jornada ben calorosa:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada