diumenge, 28 de juliol del 2019

Fotografies de la setmana (22 al 28 de juliol de 2019)

Dilluns 22 de juliol la setmana començava  amb temps estable i de nou calor intensa, amb una nova onada de calor. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 23 de juliol l'onada de calor es va intensificar una mica més, amb temperatures molt altes i cels ben serens. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimecres 24 de juliol el temps va continuar exactament igual, amb sol i temperatures molt altes. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 25 de juliol la sequera no tant sols afecta a les zones baixes si no que també arriba als prats del Pirineu, que fora de les zones regades es mantenen ben secs. Imatge d'uns prats parcialment regats a Rialp (Pallars Sobirà):

Divendres 26 de juliol l'arribada d'un front fred va portar força núvols a la tarda i alguns petits ruixats. Imatge a la tarda mirant cap al Pirineu amb cel ben tapat:

Dissabte 27 de juliol el matí va ser tapat, mentre que a la tarda es van obrir força clarianes. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 28 de juliol el dia ha començat amb cel serè, vent fluix, molt bona visibilitat i temperatura fresca:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada