diumenge, 7 de juliol del 2019

Fotografies de la setmana (1 al 7 de juliol de 2019)

Dilluns 1 de juliol la setmana començava ambient molt càlid i temps completament estable. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 2 de juliol el temps es va mostrar lleugerament inestable amb intervals de núvols a la tarda i tempestes al nord del país. Imatge a la tarda a Calaf:

Dimecres 3 de juliol va continuar el temps insegur a la tarda al nord del país amb algunes tempestes, i amb intervals de núvols a la resta. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 4 de juliol el temps es va tornar a fer més estable amb sol i alguns núvols `poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 5 de juliol jornada de temps molt estable i assolellat amb temperatures que de nou començaven a pujar. imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 6 de juliol nova intensificació de l'entrada d'aire calent amb sol al matí i encluses de núvols prims a la tarda. Imatge a migdia::

Diumenge 7 de juliol el matí ha començat amb intervals de núvols prims, vent fluix i bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada