diumenge, 10 de febrer del 2019

Fotografies de la setmana (4 al 10 de febrer de 2019)

Dilluns 4 de febrer els conreus de colza es troben completament aturats pel fred de l'hivern. En unes quantes setmanes, quan la temperatura comenci a pujar, creixeran de forma ràpida fins assolir alçades de 1,5 metres:
Dimarts 5 de febrer a la matinada i primera hora del dia ens va passar un front molt poc actiu amb alguns núvols, metre que a la tarda el cel es asserenar del tot. Imatge a la tarda mirant cap al nord:
Dimecres 6 de febrer dia de temps anticiclònic, amb boires matinals i migdia i tarda completament serens. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 7 de febrer dia dominat per la boira, que va ser persistent tot el matí fins ben entrada la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 8 de febrer el pas d'una cua de front molt poc actiu ens va portar núvols prims a intervals, però sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 9 de febrer dia molt tranquil, amb sol i algunes bandes de núvols prims molt poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 10 de febrer el dia ha començat amb intervals de núvols prims que acompanyaven a un front molt poc actiu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada