diumenge, 24 de febrer del 2019

Fotografies de la setmana (18 al 24 de febrer de 2019)

Dilluns 18 de febrer amb les temperatures elevades del darrer mes  la vegetació comença a despertar, i algunes plantes ja mostren les primeres fulles. Brot de lligabosc (Lonicera etrusca):
Dimarts 19 de febrer temps molt estable amb núvols baixos i boires freqüents a primera i darrera hora, i sol la resta del dia. Imatge a Calaf a la tarda mirant cap al nord::
Dimecres 20 de febrer durant el matí vam tenir núvols baixos freqüents,mentre que al migdia i tarda es va asserenar. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 21 de febrer el temps va seguir molt estable, amb cel serè i sense cap núvol en totel dia.  Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 22 de febrer temps exactament igual al del dia anterior, amb cel clar tot el dia i sense cap núvol. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 23 de febrer una jornada més de temps anticiclònic, amb domini del sol a tot el país, vent fluix, visibilitat dolenta i temperatura suau. imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 24 de febrer el dia es lleva com els anteriors, amb cel ben serè, una mica de boirina, temperatura molt alta per l'època i vent fluix;
::

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada