diumenge, 3 de febrer del 2019

Fotografies de la setmana (28 de gener al 2 de febrer de 2019)

Dilluns 28 de gener: els conreus de farratges són una bona alternativa als conreus clàssics de cereals, i permeten mantenir els camps nets de males herbes. Imatge d'un conreu de farratges amb barreja de veça i civada a Castellfollit de Riubregós;
Dimarts 29 de gener: els vents del nord han deixat nevades al Pirineu més importants com més cap al nord. Imatge des del Coll de Comiols on s'aprecia la neu caiguda a les cotes ales el dia abans:
Dimecres 30 de gener: el dia va ser molt estable, amb núvols baixos matinals i migdia i tarda amb domini del sol. Imatge a migdia des d'Aguilar de Segarra amb la Serra de Castelltallat al fons:
Dijous 31 de gener: durant el dia ens va creuar un front fred amb força núvols i precipitacions febles sobretot a ponent. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:
Divendres 1 de febrer dia variable, amb un matí ennuvolat i amb pluja, clarianes a la tarda i nous ruixats entrada la nit. Imatge a primera hora de la tarda amb domini del sol;
Dissabte 2 de febrer: durant el matí van predominar els núvols,però a la tarda hi va haver força clarianes, amb vent de mestral moderat i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 3 de febrer el dia ha començat amb cel serè, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral;

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada