diumenge, 17 de febrer del 2019

Fotografies de la setmana (11 al 17 de febrer de 2019)

Dilluns 11 de febrer degut a les pluges molt abundants de la tardor, molts camps no s'han pogut sembrar quan tocava i s'han hagut de sembrar ara, tot just comença a créixer l'ordi:
Dimarts 12 de febrer dia de temps totalment estable, amb domini del sol tot i alguna boira matinal molt local. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al Pirineu::
Dimecres 13 de febrer continuació del temps ben estable amb sol i sene cap núvol. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:
Dijous 14 de febrer tot va continuar igual, amb temps estable, domini del sol i vent fluix, amb temperatura suau. Imatge a la tarda des de Conill:
Divendres 15 de febrer una jornada més va continuar el temps molt estable amb cel serè a tot el país, sense cap núvol. Imatge a la tarda:
Dissabte 16 de febrer de nou el temps va seguir molt estable,amb domini del sol a tot arreu i sense cap núvol, amb temperatura suau i bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 17 de febrer  el matí ha començat amb temps serè, molt bona visibilitat, vent fluix i temperatura molt agradable. Imatge a primera hora del dia:
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada