diumenge, 13 de gener del 2019

Fotografies de la setmana (7 al 13 de gener de 2019)

Dilluns 7 de gener: imatge des del cim del Cogulló de Turp a l'Alt Urgell, amb un dia clar i ventós, amb molt bona visibilitat a primera hora del dia:
Dimarts 8 de gener: matí dominat per la boira gebradora, a la imatge es veu un arbre glaçat, i amb restes de les gebrades de la setmana passada:
Dimecres 9 de gener: va continuar el temps estable, amb boires matinals i migdia i tarda assolellats. Imatge a la tarda a Calaf::


Dijous 10 de gener: dia dominat pel sol, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral, Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Divendres 11 de gener: jornada dominada pel sol, el vent de mestral i la visibilitat molt bona, amb ambient molt fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós::
Dissabte 12 de gener: va continuar el temps estable, amb alguns núvols baixos fins a mig matí i sol amb bona visibilitat la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 13 de gener: el matí ha estat molt ennuvolat, mentre que a la tarda s'han obert algunes clarianes, amb domini del vent de mestral que ha bufat moderat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós::

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada