dilluns, 21 de gener del 2019

Dades 21 de gener de 2019

La setmana ha començat amb temps tranquil, i amb bancs de boira i núvols baixos que han estat extensos a primera hora i que han persistit fins a migdia, amb una tarda molt més serena a la nostra zona.De moment segueix el temps tranquil i la propera nit serà serena o amb alguns bancs de boira o núvols baixos menys extensos que els d'avui, i amb temperatures mínimes clarament més baixes, amb gelades generals a l'interior i que seran moderades. Demà començarem el dia amb sol però ràpidament es taparà per l'acostament d'un front que viatja de nord a sud, que ens deixarà el cel tapat però que no ens deixarà precipitacions. Dimecres ens arriba un altre front, aquest més actiu i que portarà nevades molt importants al Pirineu i que de manera puntual podrien visitar la nostra zona,`però tenint en compte que seran molt febles i anecdòtiques, l'ambient serà de fred ben viu. Dijous la pertorbació s'allunya, amb cels clars, temperatures més fredes i vents forts de mestral.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 3 i 9ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i -2ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat dolenta, sobretot al matí, la humitat elevada i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    3,5ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,7ºC
T. Mínima:    -2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,5ºC
T. Mínima:    -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     3,3ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:   0,1 mm

Pujalt (Anoia) 

T. Màxima:     2,8ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:      -1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      5,5ºC
T. Mínima:       1,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:       4,9ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       5,4ºC  
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       3,5ºC  
T. Mínima:        0,6ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: boira i rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada