diumenge, 20 de gener del 2019

Fotografies de la setmana (14 al 20 de gener de 2019)

Dilluns 14 de gener: la setmana començava amb molts núvols alts i mitjos, i amb boires matinals. Imatge a Calaf als volts de migdia amb cel ennuvolat:
Dimarts 15 de gener: durant el matí vam tenir boira espessa,però a la tarda es va asserenar. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 16 de gener: dia dominat completament per la boira,que va ser espessa i persistent tot el dia. Imatge a la tarda als plans de Conill amb molt mala visibilitat:
Dijous 17 de gener: va continuar el mateix tipus de temps, anticiclònic, amb boires espesses i persistents. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb molt mala visibilitat:
Divendres 18 de gener: el dia va ser semblant als anteriors, amb boira espessa al matí, que al migdia i la tarda es va aixecar, Imatge a migdia a Calaf amb boira alta:
Dissabte 19 de gener: de nou jornada dominada per la boira, espessa tot el dia i gebradora durant el matí, Imatge a la tarda amb boira espessa a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 20 de gener: el dia ha començat amb molts núvols i amb pluges que a la zona han estat moderades, amb núvols baixos i mala visibilitat. Imatge a mig matí:
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada