diumenge, 6 de gener del 2019

Fotografies de la setmana (31 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019)

Dilluns 31 de desembre: la setmana començava amb molta estabilitat i amb boires que es van presentar a molts punts de l'altiplà. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al nord:
Dimarts 1 de gener: el nou any va començar amb temps estable, domini del sol i temperatures fredes amb bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia:
Dimecres 2 de gener: va dominar la boira que va ser gebradora, amb gruixos de gel que van arribar a ser considerables, Imatge a primera hora del dia als voltants de Calaf:
Dijous 3 de gener: va continuar l'estabilitat amb boires gebradores a l'altiplà, amb ambient gèlid. Imatge a migdia prop de Conill:
Divendres 4 de gener: un dia més el temps va continuar anticiclònic, amb sol al matí i algunes boires a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 5 de gener: va tornar a afectar-nos la boira gebradora, amb gruixos de gel que van tornar a ser notables, provocant fins i tot que alguns arbres quedin doblegats o es trenqui alguna branca. Imatge a mig matí a Calaf:
Diumenge 6 de gener: el dia ha estat molt assolellat, ja que el vent que bufa ha desfet del tot la boira. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb sol i bona visibilitat:
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada