diumenge, 2 de desembre del 2018

Fotografies de la setmana (26 de novembre a 2 de desembre de 2018)

Dilluns 26 de novembre: amb les pluges molt abundants de les darreres setmanes i les temperatures encara suaus, certs personatges apareixen per tot arreu del bosc:
Dimarts 27 de novembre: el temps va ser estable, amb molt de sol al matí i arribada de núvols prims a la parda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf::
Dimecres 28 de novembre: va continuar el temps molt tranquil, amb intervals se núvols prims, temperatura freda de nit i suau de dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós::
Dijous 29 de novembre: les fulles del roure de fulla petita també van agafant colors de tardor. Restaran a l'arbre fins a finals d'hivern:
Divendres 30 de novembre: dia dominat pels núvols i les pluges febles a primera hora i les boires matinals,amb clarianes a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf amb restes de boira:
Dissabte 1 de desembre: dia dominat pels núvols baixos al matí i alts a la tarda, amb algunes clarianes. Imatge a la tarda als plans de Conill::
Diumenge 2 de desembre: el dia ha estat molt tranquil, amb un matí dominat pel sol i tarda amb intervals de núvols alts i mitjos. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós::

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada