diumenge, 16 de desembre del 2018

Fotografies de la setmana (10 al 16 de desembre de 2018)

Dilluns10 de desembre: degut a les pluges molt abundants de les darreres setmanes les feines de sembra s'han endarrerit a molts llocs. No obstant, en aquells llocs on ja s'ha pogut sembrar,l'aspecte del blat incipient és força bo:
Dimarts 11 de desembre: temps molt tranquil, amb núvols baixos matinals i tardes amb domini del sol. Imatge a primera hora del dia amb cel serè i núvols baixos
Dimecres 12 de desembre continuació del temps tranquil, amb boires matinals i núvols alts i mitjos al migdia i tarda. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:
Dijous 13 de desembre: el pas d'un front fred ens va deixar pluges febles al matí i de nou a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 14 de desembre:  durant el matí van dominar els núvols baixos, mentre que al migdia i tarda es van obrir moltes clarianes. Imatge a primera horade la tarda a Calaf:
Dissabte 15 de desembre: el dia va continuar semblant, amb boires altes al matí i tarda amb molta més visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 16 de desembre: el dia comença amb cel rogenc, senyal de pluja o vent. Segurament tindrem una mica de tot:
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada