diumenge, 23 de desembre del 2018

Fotografies de la setmana (17 al 23 de desembre de 2018)

Dilluns 17 de desembre: la setmana començava amb temps tranquil i intervals de núvols degut a l'acostament d'un front. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimarts 18 de desembre: va continuar el temps una mica variable, amb intervals de núvols alts i mitjos per l'arribada d'un nou front. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:
Dimecres 19 de desembre: durant el matí ens va creuar un front amb alguna pluja molt feble, i a la tarda es va asserenar ràpidament. Imatge a la tarda amb cel ja ben clar:
Dijous 20 de desembre: dia de temps estable, amb intervals de núvols al matí i més sol a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf amb cel serè:
Divendres 21 de desembre: matí amb boira i tarda amb núvols prims- Imatge a la tarda als plans de Conill amb cel tapat de núvols prims:
Dissabte 22 de desembre: nou dia de temps anticiclònic, amb boires matinals a primera hora i sol la resta del dia, Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 23 de desembre: dia calcat al d'ahir, amb boira a primera hora i sol amb núvols prims la resta del dia, Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada