diumenge, 30 de desembre del 2018

Fotografies de la setmana (24 al 30 de desembre de 2018)

Dilluns 24 de desembre: la setmana començava amb temps molt estable i amb boires que van ser persistents durant tota la jornada. Imatge a la tarda als plans de Conill on s'aprecia la mala visibilitat:
Dimarts 25 de desembre: el dia de Nadal es va caracteritzar pel temps tranquil i pel cel cobert de núvols prims, com aquests que tapaven el cel a primera hora del dia:
Dimecres 26 de desembre: dia de Sant Esteve caracteritzat pel cel amb núvols prims alternant amb clarianes,i amb bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 27 de desembre: la boira va tornar a ser la protagonista del temps, amb molt mala visibilitat i ambient humit tot el dia.Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 28 de desembre: el dia es mostrava completament serè al Pirineu, mentre la boira cobria completament les planes interiors a primera hora del dia.Imatge des del Port del Comte:
Dissabte 29 de desembre: va continuar la mateixa situació de boires persistents tot el dia. Imatge a Calaf:
Diumenge 30 de desembre: avui el temps ha estat exactament igual que ahir, amb boira tot el dia, molt espessa i amb mala visibilitat. Imatge a Castellfollit de Riubregós a primera hora de la tarda:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada