diumenge, 12 d’agost del 2018

Fotografies de la setmana (6 al 12 d'agost de 2018)

Dilluns 6 d'agost  la setmana començava amb temps lleugerament inestable que es va traduir en tempestes a la tarda, en general febles i de poca extensió. Imatge un cop ens havia creuat una tempesta a la tarda:
Divendres 7 d'agost  el temps va ser inestable al nord amb tempestes de tarda mentre que a la resta tant sols vam tenir intervals de núvols.Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 8 d'agost  temps similar al del dia anterior amb tempestes de tarda fortes al Pirineu i amb intervals de núvols a la resta a la tarda. Imatge a la tarda mirant cap al nord on s'observa una potent tempesta:
Dijous 9 d'agost  durante l matí,migdia i fins a primera hora de la tarda ens va creuar un front que va deixar tempestes fortes a punts de la meitat est. Imatge a primera hora de la tarda amb el cel encara tapat i amb pluja feble:
Divendres 10 d'agost  dia de temps força ennuvolat però sense precipitacions. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 11 d'agost  el dia va ser variable,amb intervals de núvols però sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 12 d'agost  el matí ha començat amb cel mig ennuvolat, boirina i molta humitat amb mala visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada