diumenge, 19 d’agost del 2018

Fotografies de la setmana (13 al 19 d'agost de 2018)

Dilluns 13 d'agost  la setmana començava amb lleugera inestabilitat que va provocar la formació d'algunes tempestes de tarda puntuals. Imatge a la tarda amb creixement de nuvolades cap al Pirineu:
Dimarts 14 d'agost  després d'una nit amb alguns xàfecs al litoral, va quedar un dia de temps completament serè. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:
Dimecres 15 d'agost  el temps va continuar ben estable, amb sol i algun núvols de tarda poc important. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dijous 16 d'agost  la inestabilitat va augmentar de tarda i es van formar tempestes locals cap al sud de l'Anoia. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 17 d'agost  la inestabilitat va ser marcada sobretot a la tarda, amb molts núvols i tempestes freqüents, localment fortes. Imatge a la tarda a Calaf mentre es formava una tempesta en direcció al Bages:
Dissabte 18 d'agost  després d'un matí variable, a la tarda es van formar petites tempestes al Pirineu que van arribar a mitja tarda amb algun ruixat feble. Imatge a la tarda a :Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 19 d'agost  el dia ha començat amb domini del sol i amb alguns núvols prims molt poc importants:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada