diumenge, 26 d’agost del 2018

Fotografies de la setmana (20 al 26 d'agost de 2018)

Dilluns 20 d'agost  la setmana començava amb temps molt estable, amb sol i algunes nuvolades de tarda al Pirineu. Imatge a la tarda mirant cap a llevant:
Dimarts 21 d'agost  aquell dia va continuar el temps tranquil, amb sol al matí i nuvolades de tarda al Pirineu amb algunes tempestes. Imatge a migdia mirant cap a la Guàrdia i Segur:
Dimecres 22 d'agost  la inestabilitat va augmentar a la tarda amb algunes tempestes locals, de poca extensió i no massa importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 23 d'agost  va continuar la inestabilitat marcada, amb sol al matí i tempestes de tarda localment fortes, molt irregulars. Imatge a la tarda als plans de Conill mirant cap al nord:
Divendres 24 d'agost  el temps es va estabilitzar de forma clara, amb sol al matí i algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda::
Dissabte 25 d'agost  el temps en general es va mantenir tranquil, amb domini del sol al matí i migdia i bandes de núvols prims a la tarda acompanyant a un front poc actiu.Imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 26 d'agost  el dia ha començat amb intervals de núvols baixos a l'est del país, a estones força abundants i amb ambient fresc::

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada