dilluns, 6 d’agost del 2018

Dades 6 d'agost de 2018

La setmana ha començat amb un matí tranquil i cel serè, mentre que a partir de migdia han crescut nuvolades i s'han format algunes tempestes, que en general no han estat massa importants ni massa extenses, però que de forma puntual han descarregat amb certa intensitat. La situació segueix dominada per una massa d'aire molt càlida, tot i que a poc a poc es va afeblint,i una lleugera inestabilitat que afavoreix la formació de nuvolades. Durant la propera nit aquestes nuvolades s'aniran desfent i les mínimes,tot i que encara seran elevades, baixaran una mica respecte les de la nit passada. Demà tindrem un dia semblant al d'avui, tot i que la inestabilitat serà una mica més marcada i ja hi podria haver alguns núvols i algun ruixat al matí, mentre que de nou a la tarda es formaran tempestes, amb temperatura lleugerament més baixa. Dimecres la inestabilitat es farà més evident i sobretot dijous, amb tempestes freqüents i localment fortes, i amb una clara baixada de temperatures posterior.

Les màximes del dia han anat entre els 32 i 37ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 17 i 22ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent de sud-est fluix amb cops moderats a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,2ºC
T. Mínima:   20,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   37,0ºC
T. Mínima:    19,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,9ºC
T. Mínima:    17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   32,4ºC
T. Mínima:    20,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    35,8ºC
T. Mínima:     18,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    36,2ºC
T. Mínima:     21,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     36,7ºC
T. Mínima:      18,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     35,7ºC
T. Mínima:      17,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       33,2ºC  
T. Mínima:        22,0ºC
Precipitació:      1,1 mm
Fenomens observats:tempesta i pluja a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada