dijous, 7 de setembre del 2017

Dades 7 de setembre de 2017

Avui hem tingut una jornada de temps ben tranquil, amb cels clars i tant sols amb alguns núvols baixos a primera hora prop del mar i núvols de desenvolupament a la tarda sense més importància. De cara a la nit el cel serà bàsicament serè i la temperatura tornarà a ser fresca. Demà tindrem més intervals de núvols ja des de bon matí i que s'aniran fent més importants cap a la tarda i vespre degut a l'acostament d'un front per la nit de divendres a dissabte. Divendres a la nit i a primera horade dissabte hi haurà ruixats i algunes tronades freqüents a punts del Pirineu i nord-est del país, tot i que puntualment també podria ploure una mica a la resta. Dissabte el temps s'anirà estabilitzant amb entrada del vent de mestral, obertura de clarianes i ambient més  fresc, mentre que diumenge i dilluns tindrem dies tranquils, amb nits fresques o una mica fredes i dies agradables.

Les màximes del dia han baixat i han anat entre els 22 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 12ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima:  10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,3ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:   11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,3ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     28,1ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     24,2ºC
T. Mínima:      10,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     25,0ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       23,1ºC
T. Mínima:        10,0ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada