dijous, 14 de setembre del 2017

Dades 14 de setembre de 2017

Avui hem tingut una jornada tranquil·la a la nostra zona, i que ha començat amb núvols baixos a l'est i cel serè més cap a l'oest. La jornada ha transcorregut dominada pel sol i ja de cara a la tarda s'han començat a formar nuvolades a l'est que han deixat els primers xàfecs, molt locals però puntualment forts prop del litoral. De cara al vespre i la nit els núvols augmentaran a tot arreu amb l'entrada d'un front fred acompanyat d'una massa d'aire força freda que provocarà per una banda precipitacions febles a moderades (a la nostra zona es preveu que caiguin cap a 10 mm en el millor dels casos) i per altra banda una contundent baixada de temperatures, que ens portarà demà valors cap a 10 graus més baixes que avui. Demà pot ploure feblement al llarg del matí i ja a la tarda el cel s'aclarirà progressivament amb vent de mestral que no seria fort. Dissabte tindríem un dia variable amb algun ruixatde tarda al nord-est i amb valors de temperatura encara força frescos. Diumenge el temps ja seria tranquil i amb temperatura en augment, sobretot màximes.

Les màximes del dia han anat entre els 25 i 31ºC, i mínimes entre els 11 i 16ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de mestral girant a marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima:  12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  26,9ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,5ºC
T. Mínima:      15,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,7ºC
T. Mínima:      14,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     26.9ºC
T. Mínima:      16,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     27,5ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     28,0ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       25,8ºC
T. Mínima:        15,4ºC
Precipitació:     0.0 mm
Fenomens observats:  boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada