divendres, 22 de setembre del 2017

Dades 22 de setembre de 2017

El dia ha començat amb molts núvols baixos i algunes boires a punts de l'est i el centre del país. Un cop tot això s'ha desfet hem tingut intervals de núvols fins que cap a migdia el cel s'ha tapat degut a l'arribada del front. Aquest ha deixat tempestes per tot l'interior i sud del país, molt irregulars pero que localment han descarregat amb força i de forma puntual amb calamarsa. Al llarg de la tarda s'han obert algunes clarianes, encara amb ruixats molt esporàdics i ja força més febles. De cara a la nit les precipitacions desapareixeran, el cel es mantindrà variable i no es descarta que es formi alguna boira cap a la matinada, amb temperatura una mica més baixa. Demà tindrem un dia variable amb risc d'algun ruixat al migdia o tarda i amb temperatura semblant a la d'avui, mentre que sembla que de cara a diumenge el temps seria estable amb domini sol sol i temperatura més alta a migdia.

Les màximes del dia han baixat, amb valors entre els 20 i 25ºC i mínimes entre els 11 i 14ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular al matí i bona a la tarda, i vent fluix de sud-est.
.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima:  12.1ºC
Precipitació: 18,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:   11,9ºC
Precipitació: 8,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  24,6ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació:  3,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,4ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:    5,3 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,5ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:    1,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     22,5ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:   13,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:    3,8 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,9ºC
T. Mínima:        13,0ºC
Precipitació:      12,2 mm
Fenomens observats:  boira i rosada matinals, pluja i tempesta a migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada