diumenge, 3 de juliol del 2011

Dades 3 de juliol de 2011

Avui la inestabilitat ha estat important i ja des de la matinada s'han format alguns nuclis tempestuosos que han descarregat de forma aillada. A partir de mig matí i fins a la tarda, el temps ha estat tranquil, amb núvols i clarianes, i a partir de llavors ens han afectat noves tempestes que, si bé han estat força aparatoses i han caigut amb força, no han donat grans registres de precipitació degut a que viatjaven a gran velocitat. Aquesta és la imatge del radar del Servei Meteorològic de Catalunya corresponent al moment en que queia la pluja amb força:






Per aquesta nit i fins demà al amtí continua el risc de xàfecs i tempestes intenses, i a partir de demà a la tarda el temps s'estabilitza amb entrada d'una massa d'aire fresc.

Les temperatures han estat més baixes que ahir degut a l'abundabt nuvolositat, i han oscil·lat entre els 27-30ºC les màximes, i les mínimes entre els 16-18ºC. El vent ha bufat tot el dia entre est- i sud-est, no gaire fort.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (cal dir que les dades de pluja són provisionals, fins al moment de la recollida de les dades)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 5,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 2,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 4,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 18,1ºC
Precipitació: 6,3 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada