dimarts, 19 de juliol del 2011

Dades 19 de juliol de 2011

Tal i com estava previst, el temps ha tornat a estar revoltat. Durant la nit ens ha creuat un front que ha donat tempestes, que en alguns indrets han estat destacables i que ha afectat el nord i est de Catalunya, incloent la comarca del Solsonès, no així les altres comarques properes on la precipitació ha estat molt escassa o bé nul·la. Pels propers dies el temps serà en general tranquil, i possiblement cap a divendres o dissabte hi hagi un nou període d'inestabilitat, que de nou tornaria a afectar el nord del país, deixant-nos més de banda.
Les temperatures avui han continuat en la línia de molta suavitat, clarament inferiors a les habituals un dia més. Continuem afectats per masses d'aire fresc provinents del nord que sembla que continuaran almenys una setmana més. Per la seva banda, el vent ha bufat de mestral, moderat amb cops forts a partir del matí, un cop s'ha allunyat el front.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 2,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,7ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 16,9 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 4,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 19,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada