diumenge, 24 de juliol del 2011

Dades 24 de juliol de 2011

La situació meteorològica ha seguit an la mateixa tònica durant el matí, amb cel poc ennuvolat o amb alguns núvols prims, mentre que a partir de migdia i durant la tarda han anat creixent algunes nuvolades que han donat ruixats no gaire importants però que han afectat aquesta zona. A continuació es pot veure la imatge del radar de precipitació del SMC on es veu el ruixat que ens ha caigut aquesta tarda.



De cara a la propera setmana sembla que seguirà la tònica de temps variable, amb possibilitat de ruixats alguns dies, i amb previsió de temperatures que no pujaran massa aquesta setmana, més aviat baixaran cap a dimarts-dimecres per pujar una mica posteriorment.
Les temperatures enregistrades avui han estat força similars a les d'ahir i un cop més inferiors a les habituals per l'època, amb màximes compreses entre els 24-26ºC i mínimes entre els 8-12ºC. El vent ha tornat a bufar de mestral fins a la tarda que ha encalmat completament coincidint amb els ruixats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada