diumenge, 25 de juny del 2023

Fotografies de la setmana (19 al 25 de juny de 2023)

Dilluns 19 de juny: la setmana començava amb temps variable, força núvols i alguns ruixats acompanyats de fang. Imatge a la tarda:


Dimarts 20 de juny: nou dia de temps variable, amb intervals de núvols i mala visibilitat per la presència de calitja. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 21 de juny: va continuar la mateixa situació amb núvols abundants, algun ruixat feble, ambient càlid i mala visibilitat. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 22 de juny: la retirada de la massa d'aire càlida va portar cels més clars, ambient més fresc i millora de la visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 23 de juny: dia de temps estable, vent fluix, temperatura moderadament càlida i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 24 de juny: temps estable amb boires matinals i sol la resta del dia, amb calor més marcada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 25 de juny: el dia ha començat amb sol, sense cap núvol, vent molt fluix i temperatura moderadament alta. Durant el migdia i la tarda la calor ha estat marcada. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada