dijous, 15 de juny del 2023

Dades 15 de juny de 2023

El dia ha estat molt estable, amb cel ben serè al matí i migdia, i algunes nuvolades poc importants a la tarda a zones de muntanya. La situació ve dominada per l'allunyament de l'embossament d'aire fred que ens ha afectat els darrers dies i l'entrada d'una massa d'aire més càlida a tots els nivells, que assegura tems ben estable. Per demà tindrem sol amb bandes de núvols prims, i algunes nuvolades de tarda a zones de muntanya, no s'espera pluja i la calor continuarà com avui. Dissabte i diumenge tindrem pocs canvis, potser amb la possibilitat d'algun feble ruixat de tarda a zones de muntanya.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET).  Nota: avui i possiblement demà no es disposa de les dades de les estacions automàtiques del SMC.

Pinós (Solsonès)

Sense dades


Lladurs (Solsonès) 

Sense dades


Solsona (Solsonès) 

Sense dades


La Panadella (Anoia) 

Sense dades


Pujalt (Anoia) 

Sense dades


Òdena (Anoia) 

Sense dades


Cervera (Segarra) 

Sense dades


Massoteres (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    30,4ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:   0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:      27,4ºC  
T. Mínima:       11,8ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenòmens:      rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada