diumenge, 18 de juny del 2023

Fotografies de la setmana (12 al 18 de juny de 2023)

Dilluns 12 de juny: la setmana començava amb lleugera inestabilitat, intervals de núvols i algun ruixat de tarda. Imatge a mitja tarda:


Dimarts 13 de juny: la inestabilitat va ser molt marcada amb tempestes molt irregulars, localment fortes i amb pedra. Imatge a migdia a Calaf amb una tempesta a l'est:


Dimecres 14 de juny: ràpidament el temps es va estabilitzar amb sol i algunes nuvolades de tarda amb ruixats febles. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill:


Dijous 15 de juny: temps estable amb sol i algunes nuvolades de tarda poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Divendres 16 de juny: continuació del temps estable amb sol i algunes nuvolades de tarda. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 17 de juny: temps tranquil amb sol al matí i intervals de núvols al final de la tarda, amb calor marcada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 18 de juny: avui hem tingut un dia ennuvolat, més del que es preveia, i amb alguns ruixats al matí no gaire importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada