diumenge, 1 de gener del 2023

Fotografies de la setmana (26 de desembre de 2022 a 1 de gener de 2023)

Dilluns 26 de desembre: la setmana començava amb temps estable, domini del sol amb alguns núvols prims, i ambient molt suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 27 de desembre: un dia més de temps anticiclònic, amb domini del sol i alguna boira matinal poc important. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 28 de desembre: tot continuava igual, amb domini del temps anticiclònic i temperatura més alta del que tocaria per l'època. Imatge a mig matí als plans de Conill:


Dijous 29 de desembre: el pas d'un front molt poc actiu ens va deixar intervals de núvols prims però sense precipitacions. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 30 de desembre: nou dia de temps bàsicament estable amb sol i intervals de núvols prims, i ambient una mica més fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 31 de desembre: després d'un matí mig ennuvolat, a la tarda el cel va quedar ben serè amb molt bona visibilitat i ambient càlid. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Diumenge 1 de gener: el nou any ha començat amb sol i intervals de núvols prims, vent fluix i temperatura molt alta per l'època:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada