diumenge, 8 de gener del 2023

Fotografies de la setmana (2 al 8 de gener de 2023)

Dilluns 2 de gener: la setmana començava amb el pas d'un front atlàntic molt poc actiu que va deixar cels tapats i alguna pluja molt feble. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimarts 3 de gener: el front es va allunyar amb boires matinals i més sol al migdia i tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres  4 de gener: continuació del temps estable amb núvols baixos fins a migdia i domini del sol a la tarda. Imatge a migdia a Calaf amb cel encara tapat:


Dijous 5 de gener: dia amb domini del temps anticiclònic, amb sol al matí i bancs de boira intermitents a la tarda, i amb ambient més fred. Imatge a la tarda d'un arc de boira a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 6 de gener: va continuar la mateixa situació, amb domini del sol alternant amb bancs de boira gebradora, a estones força densa. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 7 de gener: pràcticament la mateixa situació, amb estones de domini del sol i estones de boira espessa. Imatge a la tarda:


Diumenge 8 de gener: el dia ha començat amb molts núvols i alguna clariana. Posteriorment les pluges han caigut de forma moderada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada